Gázkészülék- és szerelvény szaküzlet

Gázkészülék- és szerelvény szaküzletünket Tapolca városában találják meg. Üzletünk már több mint 300 m2 -en várja kedves vásárlóit.

Üzletünk kínálatába tartoznak többek között víz, gáz, fűtési anyagok, kazán, gázkazán, szaniter, mosdó, kád, szerelési anyagok, csatorna, fürdőszobai felszerelések, berendezések, zuhanykabin, radiátor, kandalló, gáztűzhely, fűtéstechnikai termékek.

Gázkazánok versenyképes árakon! Modern kondenzációs gázkazánok elérhető árakon akár a Vaillant, Junkers, Hőterm, Ariston, Saunier Duval, és más gázkazán gyártóktól.

Szerelvény szaküzletünkben megtalál minden szükséges szerelési anyagot fűtésszereléshez, fürdőszobához, épületgépészeti munkákhoz.

Fatüzelésű kandalló kedvező áron, gazdaságos üzemeltetés mellett biztosítja az otthon melegét. Üzletünkben megvásárolhatóak a különféle fatüzelésű, előre gyártott kandallók is.

Gázkészülék és szerelvény szaküzleteink

8300 Tapolca, Keszthelyi út 8.

Tovább az elérhetőségekre »

Vásárlóink gyakori kérdései

 • Hogyan légtelenítsem a radiátort?
  2013-04-24 14:07:07

  A levegős radiátor általában csobogó hangot ad, és a felső részén hideg marad. Kézzel felülről lefelé haladva a radiátor oldalán, érezhető a hőmérsékletkülönbség. A radiátorszelepnél csavarhúzóval nyissa ki a légtelenítő szelepet a kazán működése közben, és várja meg míg a levegő mind kiáramlik, és a végén víz jelenik meg helyette. Ekkor zárja el a radiátort. A radiátoros fűtésrendszerek esetén nem csak a radiátoroknál lehet légteleníteni, hanem a rendszer legmagasabb pontján elhelyezett légtelenítő csappal is. A csapot szintén a kazán működése közben ki kell nyitni, és megvárni míg a levegő távozik. Modern fűtésrendszereknél automatikus légtelenítő is beépítésre kerül.

 • Milyen zuhanykabint vegyek?
  2013-04-24 14:06:46

  Az üveg zuhanykabint ajánlom, bár megvan a veszélye, hogy erős ütés hatására eltörik, de szebb és könnyebb tisztán tartani. A sínnel szerelt zuhanykabinok esetében a penészesedés esélye kicsit nagyobb és nehezebb tisztítani, ezért mindenképpen zsanéros megoldású kabint ajánlanék. A zuhanykabin alakját tekintve inkább az íves a jobb, így kisebb a vízkövesedés esélye. Minőségben nagy eltérések vannak a zuhanykabinok között, általában érdemesebb a vastagabb, masszívabb változatot venni, még ha egy kicsit ez többe is kerül.

 • Milyen gázkazánt vegyek?
  2013-04-24 14:06:25

  Korszerű hőleadásra felkészített radiátorokra való átállást javasolnék + valamilyen kondenzációs kazánt. 24kW teljesítményben egy átlagos családi házhoz általában elég. Szakszerűen kiépített rendszernél jelentős megtakarítás érhető el vele. A vegyes tüzelésű kazánokhoz képest egy kondenzációs gázkazánnal kb. hasonló fűtésköltségre számíthat.

Tegye fel kérdését Ön is!

= 568 és 3 összege

 

Gáztűzhelyek, beépíthető

Gáztűzhelyek beépíthető, vagy szabadonálló kivitelben többféle gyártótól is kapható. Inox, beépíthető forgónyársas, akár pizzakővel, öntisztító funkcióval modern és klasszikus kivitelben is.

További részletek »

Dunaferr - Lux N Lapradiátorok és csőradiátorok.

További részletek »

Gázkazán - kondenzációs kazán

Vaillant állókazánok és hőközpontok, kondenzációs kazánok.

Kondenzációs kazánok kitűnő hatásfokkal biztosítják a pénztárcakímélő, takarékos és kényelmes gázfűtést.

További részletek »